Cistell d'anoditzat de titani

Cistell d'anoditzat de titani

Model d'Informació Bàsica NO.:YQAB1 Tipus: Anodí de titani Cistell Aplicació: Tècnica Industrial: Grau soldat: GR2 Forma: Quadrat Material: Titanium ASTM Gr2 Puresa:> 99.6% Marca: Shen Ao Origen: Guangdong, Xina Descripció del producte Aplicació de cistella d'ànode de titani : 1. La conductivitat del titani és ...

Function

Informació bàsica

Model NO.:YQAB1

Tipus: cistell de titani anodí

Aplicació: industrial

Tècnica: soldada

Grau: GR2

Forma: quadrat

Material: titani ASTM Gr2

Puresa:> 99,6%

Marca comercial: Shen Ao

Origen: Guangdong, Xina

Descripció del producte

Aplicació de cistella d'ànode de titani:

1. La conductivitat del titani no és tan bona que la corrent elèctrica dels ganxos per sobre de la solució generalment no supera els 0.24A / mm² i el corrent dels ganxos sota la solució generalment no supera els 1.5A / mm². En cas contrari, els ganxos s'escalfaran, cosa que provocarà l'augment de la temperatura de la solució, la capacitat de refrigeració i la desaprofitament de l'energia elèctrica o, fins i tot, dels dipòsits de plàstic. Una vegada que els ganxos de la cistella de titani s'escalcinen, es poden fer algunes mesures per millorar la situació de la conductivitat, com ara utilitzar més cistelles de titani i ampliar l'àrea de ganxos de la secció.

2. En general, els ganxos i els elèctrodes no es toquen entre si per una superfície plana o circular ja que fàcilment causarà un contacte dolent i detectarà la corrosió dels elèctrodes.

3. Per evitar que es produeixi l'escòria d'ànode, l'obertura de la cistella de titani ha de ser superior a la del nivell de la solució.

4. La part inferior de la cistella de titani ha de ser de 100 a 150 mm més amunt per sobre de la part inferior del dipòsit, per por que el tanc es cremarà a mesura que l'electricitat es concentri més a la part inferior del tanc.

5. La cistella de titani i l'elèctrode han de contactar-se de prop, o el potencial d'ànode de la cistella de titani augmentarà ràpidament i provocarà l'evolució de l'oxigen i la reacció de l'evolució del clor que danyarà la cistella de titani i oxigenitzarà els additius.

6. Per tal d'evitar les reixes de revestiment, les cistelles de titani s'han de recobrir amb bosses d'ànode. Atès que les bosses de ànode s'utilitzen a llarg termini sense treure's, és millor utilitzar bosses dobles.

7. La bossa de ànode ha de segellar fortament l'obertura de la cistella de titani i deixar una certa distància de centimetres per restaurar la escòria de l'ànode generat.Shenao Materail té experiència en la fabricació d'una cistella d'ànode de titani d'alta qualitat. Tenim una fàbrica professional dedicada al desenvolupament i producció d'una cistella avançada d'ànode de titani. Benvingut a contactar amb la nostra empresa.
Hot Tags: Cistella d'ànode de titani, Xina, proveïdors, fàbrica, empresa
Productes relacionats
Contacti amb nosaltres
Baoji Shenao Materail Co, Ltd

Adreça: Qinganbao parc de la indústria, d'alta tecnologia Zona de Desenvolupament, de Baoji, Shaanxi

Telèfon: +86-917-3380538

Enviar per fax: +86-917-3816810

Correu electrònic: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co, Ltd
foottop