Casa > Notícies > Contingut
D'acer amb revestiment de metall / platina de tres Vestit recolzat
Baoji Shenao Materail Co, Ltd | Updated: Nov 12, 2016

Recobert de titani barres de coure i altres metalls no fèrrics xapats materials compostos .

Recobert de titani de coure barres han estat realitzades per que una barra de coure està revestit d'un cert gruix de nivell de titani, s'utilitza principalment com un conductor en condicions de treball més corrosius, s'utilitza sovint com un suport al enchapado, l'electròlisi, els processos hidrometal, perquè que no només té la propietat conductora original de la barra de coure, però també la protecció de la barra de coure de corroeixi per nivell de titani, i pot en gran mesura menor contaminació de l'electròlit i electroplate.

No obstant això, si sol·licita que el material té aquesta funció anterior, llavors vostè ha d'estar segur que hi ha molt més forta força de la combinació i molt més alta taxa d'enganxar entre les barres de coure i el nivell de titani, això no es pot complir pels mètodes tradicionals mecàniques de combinació. Així doncs, per superar-ho, la nostra empresa, amb el procés d'explosió de laminació avançada, s'ha produït amb èxit de titani revestit de barres de coure amb força tosa & # 8805; 130 Mpa, la taxa compacte & # 8805; 98%, també podem subministrar la variació especificació de ronda, el material quadrat, pla bars, la longitud més llarga de les barres pot arribar per sobre de 10 metres i que pot soldar material diferent forma junts en d'acord amb la petició dels clients. També podríem fer barres revestides de níquel, acer revestit de barres de coure inoxidable, productes de la sèrie de zirconi barres amb revestiment de coure a través de la mateixa tecnologia de procés.

Titani amb revestiment de coure Propietats composites per:

(1) Resistència a la cizalladura: La resistència al cisallament es prova i es garanteix d'acord amb GB, ASTM, i JIS.

(2) Resistència a la tracció: La resistència a la tracció està garantida.

(3) Ductilitat: Ductilitat de metall de recobriment està garantida a la cara corba (= metall de revestiment en tensió), i la ductilitat del metall de base està garantit en volta de colze (= revestiment metàl·lic en compressió).

(4) Elongació: es garanteix El límit inferior de l'elongació de revestiment o base de metall.

(5) Duresa: La interfície unit està lleugerament endurit després d'unió per explosió.

La interfície es pot suavitzar mitjançant un tractament tèrmic a un nivell original.

No hi ha cap dificultat en la flexió i l'elaboració de treballs.

(6) Resistència a la corrosió: unió per explosió, un processament de revestiment, garanteix una excel·lent resistència a la corrosió dels materials revestits.

(7) d'alta fiabilitat; Alta conductivitat; biocompatibilitat; La capacitat de soldadura; Rendible.

Titani meravellós grup de titani i aliatge de revestiment compostos és el líder en la indústria de titani. Si es coneix el tipus revestit de materials compostos que li interessen, ets amable per seleccionar-lo. Quan no sabeu quina vostè necessita, o li agradaria saber més informació, no dubteu a trucar directament per analitzar les seves necessitats concretes i podem ajudar a decidir quina és la millor.


Contacti amb nosaltres
Baoji Shenao Materail Co, Ltd

Adreça: Qinganbao parc de la indústria, d'alta tecnologia Zona de Desenvolupament, de Baoji, Shaanxi

Telèfon: +86-917-3380538

Enviar per fax: +86-917-3816810

Correu electrònic: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co, Ltd
foottop