Explosió soldadura coure/alumini revestit de xapa

Explosió soldadura coure/alumini revestit de xapa

Detall de lliurament: 35-45 dies després de rebre la forta especificacions explosió soldada coure/alumini transició articulacions 2. alta resistència tèrmica 3. alta conductivitat 4. Metall de coure-alumini revestit de breu lntroduction de Mostra gratuïta s'utilitzen generalment en les articulacions transició elèctric com a terminal per a...

Function

Detall de lliurament:

35-45 dies després de rebre la forta

Especificacions

  1. Explosió soldada coure/alumini transició articulacions

2. alta resistència tèrmica

3. alta conductivitat

4. lliure Mostra

Lntroduction breu

Coure-alumini revestitmetall s'utilitzen generalment en les articulacions transició elèctrics com terminal per a la transferència elèctrica, contactors en electrolyzer.

En qualsevol cas, on els diferents materials han d'estar connectat a elèctricament, ha d'haver elèctric resitance l'augment de temperatura alta que provoca, més electricitat de dades. Aquests problemes es poden solucionar mitjançant explosiu metall revestit Al-Cu soldada ja que no hi ha cap resistència elèctrica pujant en la interfície entre l'alumini i coure.
Shenao Materail és amb experiència en la fabricació de placa de coure/alumini revestit de soldadura l'explosió d'alta qualitat. Tenim una fàbrica professional que es dedica a la desenvolupant i produint avançada explosió placa de coure/alumini revestit de soldadura. Benvingut a fer contacte amb la nostra empresa.
Hot Tags: explosió de soldadura de coure/alumini revestit proveïdors de placa, Xina, fàbrica, l'empresa
Productes relacionats
Contacti amb nosaltres
Baoji Shenao Materail Co, Ltd

Adreça: Qinganbao parc de la indústria, d'alta tecnologia Zona de Desenvolupament, de Baoji, Shaanxi

Telèfon: +86-917-3380538

Enviar per fax: +86-917-3816810

Correu electrònic: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co, Ltd
foottop